lørdag 16. juli 2011

BLOGG!

Hei og hopp! Klarte ikke holde fingrene unna, nå måtte det bli en interiørblogg på meg! Det mest vesentlige om meg og mitt ser du i profilen min til høyre her, men jeg kan i grunn oppsummere det igjen her. Jeg er altså ei jente i begynnelsen av 20-årene som har funnet kjærligheten å flyttet på landet. Vi har nå bodd på gården siden november 2010, og trives kjempegodt! Her bor jeg og samboeren min sammen med hunden vår, og de tre snille hestene våre. Snart blir det også familieforøkelse, da vi venter baby i september!

Når jeg ikke er på jobb, eller steller med dyrene, går det for det meste i oppussing og interiør. Kan vel fastslå at jeg er over gjennomsnittet opptatt av å ha det fint her hjemme. Huset vårt er bygd tidlig på 80-tallet, og trenger en real makeover for at det skal bli slik som vi vil ha det! Jeg kommer til å dele store deler av oppussingen her, og håper på masse inspirasjon og meninger/kommentarer fra dere!
Stilen min er en aldri så liten mix av shabby chic/glam, da jeg er opptatt av at hjemmet vårt skal være hjemmekoselig, og at vi skal føle oss vel her. Dessuten er der jo så masse fint i interiørbutikkene at jeg ikke klarer å la vær, om jeg ser noe vakkert.

Nå for tiden er vi mest opptatt av prosjekt BAD. Badet som var i huset var knøttlite, hadde vinrøde baderomsplater med litt gul/hvite sjatteringer, (meget vakkert med andre ord..) så vi rev like så godt hele badet å utvidet det med noen kvm. Nå er vi, eller rettere sagt mr. handyman ferdig med flisleggingen, så det er fugingen som står for tur. Jeg skal legge ut bilder så fort jeg finner kameraet hvor "før-bildene" er! Nå må jeg suse til byen å handle mer fugemasse da vi fikk feil farge i går!

Ha en aldeles strålende sommerdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!