torsdag 28. juli 2011

Litt av hvert..

Det har vært ei trist uke. Har sett det har vært stille inne på mange andre blogger også, med god grunn. Ord blir fattige i en situasjon som denne, og føler ikke det er nødvendig å utdype dette mer enn å si at jeg føler med alle som er indirekte og direkte berørt av tragedien sist fredag. Selv kjente jeg en av de som ble drept under massakeren på Utøya, og tenker masse på familien og de nærmeste vennene hennes. Har vært å lagt ned blomster å tent lys for henne. Himmelen har fått en ny, nydelig stjerne nå..

Det føles rart, men samme hvordan man vender på det, må livet gå videre..

På fredagen var jeg i Trondheim på shoppingrunde igjen. Måtte først og fremst på IKEA å handle det de ikke hadde på lager sist vi var der. Ble full bil denne gangen også gitt! Også var det jo klart at jeg måtte innom byen en tur, målet var hovedsakelig Riviera Maison! For en lekker butikk!! Et besøk der anbefales på det aller sterkeste!

Sist jeg var der handlet jeg flere rammer, et par nydelige puter, en lyslykt, noen glass og diverse småting. Denne gangen handlet jeg en tørkepapirholder, en liten kurv, og to små søte telyseholdere jeg tenkte jeg skulle ha på badet! (som forøvrig virkelig begynner å ta form nå! JIPPIJAY!)
                                      

Supersøt ramme til lille Ola


Nå skal sommerkvelden nytes med jordbær og sjokolade! Vi feirer at Mr. har kommet hjem fra jobb, og at han nå skal ha 14 dager ferie! (ikke det at det blir så mye ferie på han når "Frøken gravid" står med oppussings-pisken! akk.. stakkars fyr..)

Ha en fin kveld! Klem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!