lørdag 16. juli 2011

Oppussing av bad

Nå er det badet vårt som får gjennomgå med en rettelig makeover. Vi har utvidet det litt, da det var alt for lite slik det var. belegget på gulv/vegger var heller ikke etter vår smak, så rubbel og bit ble revet. Nå har mr. handy (uten badoppussings-erfaring fra før) lagt sponplater, litex, membran og alt som skal til for at det blir vanntett. Flisene er også nettopp ferdiglagte, så idag er det fuging som står for tur.
Her er mr. Handy igang med flisleggingen. På veggene har vi brukt en beige flis, på gulvet er de brune, og i dusjhjørnet er det nå brune mosaikkfliser. Vegg og gulvfliser er handlet på FagFlis i Trondheim og mosaikkflisene på Right Price Tiles.
Taket er malt i samme farge som gulvflisene. Der skal det også være et par spotter, sammen med masse små lys slik at de danner en "stjernehimmel". Er såååå spent hvordan det blir til slutt! Baderomsinnredning er handlet på IKEA. Håper på å bli ferdig med badet iløpet av helga, slik at vi kan begynne å montere innredning så kjapt som mulig!
Nå skal vi kjøre til foreldrene mine å spise middag i ettermiddagssola!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!