mandag 15. august 2011

Det nye badet vårt!

Så var det endelig ferdig, vårt flunkende nye bad. Det er helt himmelsk å ha det klart!
Jeg skal ikke forklare så masse, bildene får snakke for seg selv. Og for en gangs skyld har jeg klart å få med et Før-bilde også!

Så, dette var det gamle badet:

Var ikke dette lekkert da dere? ;)


Pittelite var det også, så vi ofret litt av rommet ved siden av (som nå er garderobe) slik at vi fikk litt størrelse på det nye badet, som nå ser slik ut!Baderomsinnredning fra IKEA. Speil fra Skeidar

Knagger for handdukene ble skrudd opp på sideskapene for å unngå å bore i flisene.


Søt glassboks med deilig lavendelduft. Og Stellebord fra IKEA til høyre med stråkurver til oppbevaring inni.Krukker med sommerlige skjell


Gammel stige fra en lokal bruktbutikk fungerer som håndklehenger, har også dorullen oppbevart der. (jeg finner ikke en pen dorullholder som står på gulvet)


Stellebordet igjen. Syntes det passet fint med kurvene inni
Over doen er det bygd ut litt. Der kom dette glassbrettet med skjell og telysholdere fra Riviera Maison helt til sin rett!


Hva synes dere?
Jeg er veldig fornøyd med det, det ble lyst og trivelig og slik jeg hadde planlagt :)
I lillegg er det jo morro at vi har gjort ALT arbeidet selv (foruten elektriker og rørleggerarbeid) Flinke, flinke samboeren min!
Det er strengt talt ikke 100% ferdig, for vi mangler ei taklist og noe lys. Vi skal nemlig ha stjernehimmel (150 bittesmå lys) sammen med de tre spottene som er der nå. Men lysene til stjernehimmelen har ikke kommet enda, så det får vente litt.

Idag skal jeg begynne å male soverommet vårt. Espen (samboeren) investerte her en dag i en tapetfjerner (!), så i går fikk han tatt av den gamle tapeten på soverommet. Kjekk duppeditt som gjorde arbeidet myyye enklere! Så var det på med malerklærne igjen da!

Ha en strålende dag!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!