lørdag 20. august 2011

Diverse denne lørdagen!

Ble ikke så masse interiørblogging i dag, så dere er herved advart! :)

Som jeg nevnte i innlegget i går kveld, har vi overnattet hos foreldrene mine i natt. Skulle bare kose oss sammen med de og tantebarnet mitt, det ble ikke helt slik jeg hadde planlagt det.. I natt ble jeg sendt til sykehuset med sterk mistanke om hjerneblødning. Våknet midt på natta av ryggvondt (grunnet bekkenløsning), men fikk ikke til å fortelle det til Sambo da alt av taleevner var borte. Alt jeg prøvde å si var totalt uforståelig, og det ble ikke noe mer forståelig da jeg skulle prøve å skrive det jeg følte senere. Ufattelig ekkel følelse.

 Var inne en tur på sykehuset i natt, men mye tydet på at det ikke var noe alvorlig alikevel. Konklusjonen var at jeg hadde hatt et meget kraftig og skjeldent migreneanfall. Har tatt masse prøver på sykehuset i dag, med ultralyd og registrering på babyen, så alt var fint! Det er jo bare tre uker til termin nå!

For en lettelse!

Nå er formen fin igjen, og siste nr av Maison interiør er lest.
Noen flere bilder fra Mammas stue :)


Dachshunden Mina følger nøye med på hva som skjer utenfor vinduene!


Båndtvangen er opphevet, så Espen og Pappa er ute med de andre tre hundene. Jeg derimot skal slenge meg neppå igjen, i selskap med saft og nonstop!

Håper dere får en flott lørdagskveld sammen med de dere er glad i!1 kommentar:

  1. Hej!

    Nu har jag lagt till din blogg på SIB, varmt välkommen i gänget :)

    Kram Lisa

    SvarSlett

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!