torsdag 1. september 2011

Det går mot kaldere tider..

Da var det 1. september! Nok en gang kommer vi ikke unna. Vinteren kommer i år og, enten vi vil eller ikke. Jeg for min del kjenner jeg er skeptisk, som vanlig. Er veldig glad i fedrelandet både høsten, sommeren og våren, men når det kommer til vinteren er jeg lunken. Hadde det vært fin kramsnø og -10 grader hele tiden hadde det ikke vært så ille. Men når graderstokken når -30 grader, er det jaggu meg ikke mye morro lengre. Og ikke for å snakke om isholke å sørpe! Det er det verste jeg vet.

MEN! Det er jo ikke vinter ennå! Det er vel et faktum at sommeren er på hell, men så skal vi jo gjennom høsten før snøen kommer! Og høsten er skjønn. Det er ingenting som er så koselig som å se en god film i armkroken til kjæresten med levende lys og noe varmt i koppen! Lune stuer og fyr i peisen. Det er fint det!

Nå kommer det jo masse fine høstnyheter i butikkene, og det kan jeg like! Blir fint å få byttet ut litt av det sommerlige i stua med noe mer høstlig med lune farger.

 Fine kokos og bambuslys fra kremmerhuset for kalde høstkvelder

Her i huset er vi storforbrukere av ved, så en vedkurv er noe jeg må investere i. Denne fra kremmerhuset syntes jeg var fin.
 (bilder lånt fra kremmerhuset.no)

Nå skal jeg gi lillegull mat før vi legger oss :)
Håper dere har hatt en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!