onsdag 28. september 2011

Detaljer fra soverommet

Været var ikke akkurat noe å skrive hjem om i dag heller gitt. Så i dag har jeg lånt mammas symaskin å sydd noen mormorsputer og en duk. Skal legge ut bilder av alt sammen når jeg er helt ferdig, Det er så gøy å sitte å syssle med slike ting!

Espen kommer hjem fra jakt i dag og, gleder meg masse!

Så det eneste jeg skal vise dere akkurat nå, er noen detaljer fra soverommet vårt :)
Dette er faktisk en URSTYGG safe som sto igjen på gården og som er så tung at vi ikke har fått flytta den enda. Så da ble det til at jeg kamuflerte den med en duk, og satte et fat med diverse oppå! hehe! Hva gjør man ikke for å dempe et uromoment?

Så må jeg bare vise dere dette bildet, av min øyesten Kalle. Han er definitivt verdens snilleste hund. Han er sønn til vår gamle jaktchampion Isak, som døde for noen år tilbake. Kalle har en spesiell plass i hjertene våre. Han vil ikke en flue fortred, og er en sånn "unnskyld for at jeg er til"-type som man ikke kan annet enn å elske!
Jeg og kalle har vokst opp sammen, og vi har hatt det utrolig masse gøy. Ekstra morro er det at han er kliss lik sin far som vi også var så vanvittig glade i.
Nå begynner også Kalle å dra på årene, og jeg er veldig opptatt av å få tatt masse fine bilder av han, slik at jeg har til den dagen han går bort. Dette bildet av han som jeg tok på hytta i sommer liker jeg spesielt godt. Det viser godheten i øynene hans.
Jeg er så glad i Kallegutten min <3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!