onsdag 28. desember 2011

O`Jul med din glede!

Heisann hoppsann! og "Løkk med jula!" som vi sier her i trøndelag!

Jula 2011 kan sålangt oppsumeres med: KOS! Masse kos hele dagen lang. Føler meg i skrivende stund som en godt stappet pølse, men det er vel ikke så unormalt i jula det vel?
Er spesielt å oppleve sønnens første jul, selv om han ikke skjønner så masse av det ennå! Og morro for mor, som åpnet flere pakker i år enn hun noen gang har gjort!

Juletreet ble pyntet søndagen før jul, og i motsetning til i fjor, er jeg meget fornøyd med treet i år! Skal legge ut fler bilder av det etterhvert :)

Ellers så er jeg ganske allergisk mot rødt, så i min stue finner man ikke røde nisser og lignende. Er hekta på å "ta med naturen inn" for tiden, så her går det mest i kongler, granbar, mose og den slags. Men glitter er det selvsagt innimellom alt det naturlige, for glitter er obligatorisk!


Borddekkingen til julemiddag i kveld. I mangel på juledekorering ble kongler, kanelstenger og silkebånd introdusert, og VIPS! så hadde jeg søte små dekorasjoner!
Og Tine K glassene går man jo aldri lei av. sukk..

NÅ er hestene tatt inn for kvelden, hunden plassert i buret sitt, mann og barn ligger å koser seg på sofaen, så jeg tror jaggu det blir kveld snart!1 kommentar:

 1. Hei på deg!
  Innmari, innmari koselig at du deltar i konkurransen hos meg :) Veldig stas!

  Nydelig bilder av herlig og vakkert bord.
  Husk å følge med, så du ser om du kommer med videre :)

  Fabelaktig onsdagskveld!
  Maia

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!