lørdag 28. januar 2012

Lørdagskos

Hei og hopp og god lørdags formiddag!

Her er vi foreløbig veldig late i dag. Sitter i hver vår sofa, jeg med pc'n og Espen med bonanza på tv'n. Godt med helg er det iallefall!

Forøvrig så er jeg supersjalu på de heldige kroppene som er på gave-og interiørmessa i helga, det må være så inspirerende! Bra mange blogger om det, så en stakkars i Nord Trøndelag får med seg noe av morroa!


Jeg har fortsatt litt kongledilla, så de er å finne stort sett over alt. Glasskrukken har fått en liten lysslynge, og lager fint lys om kvelden.


I dag skal jeg prøve å få med meg sambo til å henge opp lampe på soverommet vårt. Jeg har nemmelig pimpet opp ei skjellampe ganske kraftig! Skal få tatt bilder etter den er montert så dere får se!

Ha en fortsatt fin lørdag dere, nå blir det en skikkelig bloggrunde!
3 kommentarer:

 1. Hei! Fant bloggen din nå. Har sett litt her, og syns du viser mye fint. Flott interiør, litt rustikt. :) Lekre sammensettinger du har gjort. :) Vil du besøke meg finner du meg på bloggen Husfruas Memoarer. :O)

  SvarSlett
 2. Her er det og en avslappende og herlig lørdag:)
  Jeg bor 20 minutter unna messen, men skal jeg dit...? Nope:(
  Er endel innlegg med inspirasjon derifra da, vi får kose oss med det, hehe:)

  Ha en fin fin lørdag!

  SvarSlett
 3. Takk for det! Og det blir garantert flere... om ikke med en gang. For jeg oppdaget i helgen nytten og nødvendigheten av fingerbøl. Noe jeg dessverre ikke hadde for hånd. ;) Nå får jeg bare håpe jeg husker å kjøpe det også når jeg kjøper flere knapper... for ellers sier fingertuppene mine "Aldri mer!". ;)

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!