fredag 10. februar 2012

Soverom i ny drakt!

Hei og hå! Jeg er veldig usikker for tiden. Flytter om sånn ca hele dagen, og klarer aldri å bestemme meg for hvor ting passer best. Det er nesten på det nivået at jeg tviler veldig på min egen stil. Er det egentlig slik jeg vil ha det? Litt slitsomt igrunn, men ganske gøy også, får jo prøvd ut masse rart. For det er jo ikke værre enn å ta det ned igjen om det ikke skulle funke.

I dag er det soverommet og senga som er blitt "ny" igjen.. Er litt lei av at alt skal være hvitt og lyst, så jeg kjenner det er veldig godt med litt farger i mørke toner. Er ikke mer vågal enn at det er gull, sort, grått og brunt som er dagens farger, men det gjorde det iallefall lunt og godt der inne.

Gull, sorte paljetter, grå fløyel ble bra sammen.
Kunne tenkt meg at det var mer brunt i fargen på veggen!
Glam møter natur. Love it.

Elsker villsauskinnet mitt. Det er islandsk og kjøpte det av ei trivelig dame jeg kjenner som selger de!

De gråsorte fløyelsputene er fra HM home. Resten har jeg sydd av klær! Så sånn ble det i dag. Det er jo fredag, og helg, og det er godt!

Selv om jeg er hjemme i ukedagene er det deilig med helg, for da er samboeren fri og vi kan kose oss sammen hele helgen!
5 kommentarer:

 1. Du har vel ingenting i mot at jeg kommer og låner senga di ikveld?? ;) Dette såg virkelig herlig ut! Kos deg og ha en nydelig helg :)

  SvarSlett
 2. Det så koselig ut :)

  Blir glad når noen forteller at de er lei av alt det hvite, for det er nemlig jeg også :)
  Ha en fin helg!
  Liza

  SvarSlett
 3. skikkelig fint soverom :) koselig... :) jeg er ikke lei det hvite, men fint å spice opp med andre farger ilag med det hvite.. :) litt av alt.. :)
  Klems Diana.

  SvarSlett
 4. Så lekkert og delikat soverom!!
  Der så det deilig ut og legge seg :)
  Kult med litt glam syns jeg ♥

  Ha en fortsatt fin helg ♥

  SvarSlett
 5. nydelig soverom & så herlige farger :D

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!