mandag 5. mars 2012

Fantastisk godværsmandag!

Heihei! For en nydelig dag det er! Her stråler solen på den blå himmelen! Såå deilig å se solen smelte bort snøen på gårdsveien! Jeg tror jaggu'meg det går mot vår!

Var lenge ute på morgenen i dag. Hestene kunne nesten ikke vente med å komme ut, og Ola sov lenge ute i vogna si mens jeg gjorde rent inne i boksene til hestene.Jacko var selvfølgelig med, og var strålende fornøyd med å få rase fra seg rundt om på gården.


Har egentlig et ganske anstrengt forhold til gult, men de var tomme for rosa tulipaner på lørdag. Da ble disse guuuule med meg hjem istedet for, og det ble da slett ikke så værst! Gult var jo nesten litt kult plutselig. Er vel påskestemningen som kommer krypende tenker jeg..


Rosa tulipaner og herlig blå perleblomster. VÅR!


Har dere forresten fått med dere at Riviera Maison skal åpne nettbutikk? farlig for lommeboka, men veldig morro for eieren! HER finner du butikken!

Ønsker dere en super start på uken!
Tuddelu!3 kommentarer:

 1. Så mange fine blomsterbilder du har tatt:))
  Jeg kjenner også at gult plutselig er litt kult - det er nok påskeliljene sin skyld. Plantet noen i potter som står i vinduskarmen på kjøkkenet. Blir vårfølelse av slik:)))
  En fin dag til deg
  Klem

  SvarSlett
 2. Flotte bilder!!
  Og jeg digger gult:)
  Gult og rosa sammen er lekkertsmekkert ♥

  Ha en ifn fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Det er herlig med solskinnsdager!

  Kjempe fine tulipanbilder. Rosa er pent!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!