onsdag 28. mars 2012

Lengter etter sola!

Da var pannekakemiddagen spist, og jeg sitter foran vinduet i godstolen og hører på regnet som pisker på fjøstaket. Når er det meningen at vi i Trøndelag skal få smake litt på det fine været de på Østlandet har mesket seg med så lenge nå? Hestene ser ut som druknede katter, og det er så vidt jeg får med meg hunden ut for å tisse.. Men snøen er så og si borte, og det veier vel på en måte opp litt..

Får man ikke vårstemning av å se ut, så må man vel bare gjøre det beste for å få det inne? Så her går det i vårlige farger for tiden. Har pakket bort alt som fantes av kongler, pels og høstlige ting, og funnet fram (les: handlet) litt mer spreke farger.
Og litt overaskende er det jo, at fargen rosa fungerer som en magnet på meg for tiden! Er jo tilbake i 6-års stadiet igjen jeg! Får tro det går over, så det ikke tar helt av det her..


Pip-pip'ene har slått leir på kubbelysene for kvelden. De får nok fart i stjerten når jeg finner fram fyrstikkene tenker jeg.


Nei, nå skal jeg ned på barnerommet å male litt igjen, siste innspurt!

Kos dere med onsdagskvelden!
7 kommentarer:

 1. Deilig med litt råååsa:)
  Fint på brettet ditt ♥

  Ha en fin malekveld:)

  SvarSlett
 2. Det er så fint med rosa asså!! Er nok litt 6åring jeg også;) Ja, guri..nå kan det slutte å regne! Greit at snøen er blitt borte..emn kjenner jeg trenger litt sol nå! Håper på en nydelig Påske da;)

  KlemKlem

  SvarSlett
 3. Hihi, rosa <3 fint det ble! :) Når du sa høstlige ting, så tok jeg bort konglene i det jeg leste du skrev det- sant, såå høstlig! ;) Pelsen min får bli, siden den skjuler kattemerker på puffen..hehe ;)

  Jeg er i full gang med gjesterommet, så prøve å rydde der- siden det pr idag er både gjesterom og bod.. vanskelig å holde orden da.. :p

  Klem

  SvarSlett
 4. Ntååh, så fine pip-pip'er!
  Lysestaken med kubelyset - fra hvor? :)

  SvarSlett
 5. Nydelige vårfarger! pip-pip i rosa er kuuult!!

  SvarSlett
 6. Fiiiint! Har vært 6 år i et par år jeg nå, og det ser ikke ut til å gå over med det første...

  Ha en fin helg.

  Klem Lotte

  SvarSlett
 7. Råååååsa er aldri feil!!
  Men enn at vi har soooool i dag! Og jeg er på lekeland med to unger...lovt er lovt!
  God påske!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren! Setter stor pris på hver og en!